1.111 Öğrenciye Kışlık Bot Yardımı Yapıldı

1.111 Öğrenciye Kışlık Bot Yardımı Yapıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde Cizre Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Cizre’nin farklı okullarında eğitim gören ihtiyaç sahibi 1.111 öğrenciye dağıtılmak üzere hazırlanan kışlık botlar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.

          Teslimat öncesi Cizre TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Sevinç ile Cizre Milli Eğitim Müdürü Şahan İke arasında protokol imzalandı.

          İhtiyaç Sahibi öğrencilere ulaştırmak üzere Milli eğitim müdürlüğüne teslim edilen botlar ilk olarak Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç beraberinde Yönetim Kurulu Başkanı Salih Sevinç, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bedrettin Bilgiç ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şahan İke ile birlikte Artukoğlu İlkokulunda okuyan öğrencilere teslim edildi.

          Diğer okullarda okuyan öğrencilere de Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından botların öğrencilere verileceğini dile getiren Başkan Sevinç, TOBB’un katkıları her yıl geleneksel olarak ihtiyaç sahibi öğrencilere kış öncesinde yardımda bulunarak, eğitimlerine destek vermeye devam edeceklerini bildirdi.

          Kaymakam Tunç, bot dağıtımının ardından öğretmenler odasında okul yönetimi ve öğretmenler ile bir araya gelerek, öğrencilerin genel durumları hakkında bilgiler aldı. Ayrıca Kaymakam Tunç; Öğretmenlerin ihtiyaç ve taleplerini de alarak, ihtiyaçların en kısa zamanda karşılanacağını söyledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.