1 Gram Altın Ne Kadar? Çeyrek Altın Fiyatı Ne Kadar? İşte Güncel Fiyat Listesi

1 Gram Altın Ne Kadar? Çeyrek Altın Fiyatı Ne Kadar? İşte Güncel Fiyat Listesi

Altının gram fiyatı, haftaya yükselişle başladı ve şu an 1.785 lira seviyesinde işlem görüyor. Aynı dakikalarda çeyrek altın 2.940 lira seviyesinden, cumhuriyet altını ise 12 bin lira seviyesinden satılıyor.

Cuma günü, altının ons fiyatına paralel yükseliş eğiliminde hareket eden altının gram fiyatı, günü yüzde 0,42'lik bir primle 1.782 liradan tamamladı. Altının gram fiyatı, yeni haftaya da değer kazancıyla başladı ve saat 11.15 itibarıyla önceki kapanışın yüzde 0,1 üzerinde, 1.785 lira seviyesinden işlem görüyor.

Çeyrek ve Cumhuriyet Altını Fiyatları

Aynı dakikalarda çeyrek altın 2.940 lira seviyesinden, cumhuriyet altını ise 12.000 lira seviyesinden satılmaktadır. Altının ons fiyatı ise şu sıralarda yüzde 0,1'lik bir değer kaybıyla 1.981 dolar seviyesinden işlem görüyor.

ABD TAHVİL FAİZLERİ 16 YILIN ZİRVESİNDE

Analistler, Orta Doğu'da devam eden çatışmalar ve ABD'de tahvil faizlerinin son 16 yılın zirvesinde seyretmesinin, varlık fiyatları üzerinde etkili olmaya devam ettiğini söyledi. Hafta sonunda çatışmaların genişleyebileceği endişesi hakim olmaya devam etse de İsrail'in Gazze'ye askeri harekatını ertelediğine yönelik haberler piyasalarda endişeleri sınırlı da olsa yatıştırdı.

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.