12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü Şırnak’ta düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Şehri Nuh İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Konferans salondaki program, saat 11.00´de saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı.

Program yapılan konuşmaların ardından çeşitli okullarda öğrenim gören öğrenciler tarafından sergilenen oratoryo gösterisi ve şiirlerin okunmasıyla devam etti.

 Programda son olarak okullar arasında yapılan “12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy” konulu resim, kompozisyon ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle devam etti.

Şehri Nuh İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Konferans Salonunda düzenlenen programa; Belediye Başkanı Mehmet Yarka, Vali Ali Hamza Pehlivan, Vali Yardımcısı Tunahan Efendioğlu, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Ali İhsan Esoy, İl Jandarma Komutanı J.Albay Tamer Bilacan, Milli Eğitim Müdürü Nazan Şener, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğu, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Bişenk Fatma Acar, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Geliş, Kurum müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler de katıldı.

 Program ödül töreninin ardından sona erdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.