15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Parkı Çalışmaları Tüm Hızı ile Devam Ediyor

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Parkı Çalışmaları Tüm Hızı ile Devam Ediyor

Cizre Belediyesi önderliğinde 10 dönümlük alan üzerine yapılacak olan “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Parkı” çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor.

10 Dönümlük parkta Cizre Belediyesi araçlarınca yapılan çalışmalar sonrasında ilgili alanda taş duvar yapım işi çalışmaları başlatıldı.

         Daha yaşanılabilir ve daha yeşil bir Cizre için dur durak bilmeden çalışmalarına devam edeceklerini belirten Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç, “Cizre Belediyesi önderliğinde Erzurum Büyükşehir Belediyesinin destekleri ile “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Parkı” içerisinde bisiklet yolu, koşu parkuru, restoran, kafe, çocuklar için oyun alanları, spor aletleri ve vatandaşlarımızın istifade edeceği yeşil alanlar oluşturulacaktır” ifadelerini kullandı.

15 Temmuz Gecesinin Tezahürü Cizre Sokaklarında Duvarlarda Yaşatılacak

         Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç’un talimatları ile Cizre’nin en işlek alanlarına duvar resimleri yapılmaya başlanacak.

         Kaymakam Mehmet Tunç, “Türkiye’nin Demokrasi tarihinde Milletimizin yazdığı şanlı bir destan olan 15 Temmuz gecesini ve yaşanılanları ve Cizreli Hemşerilerimizce 15 Temmuz Gecesi verilen emek ve mücadelenin resmedileceği alanların Devletimizin Milletimizin geleceği gençlerimize ömür boyu hatırlatacak 15 Temmuz Gecesi Ruhunu verecek alanlar oluşturacağız” ifadelerini kullandı.

         Cizre Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, Konak Mahallesi Cezaevi Caddesi girişinde bulunan beton duvarlara 15 Temmuz Gecesi Ruhunu yansıtacak bütün önemli kahramanların silüetlerinin resmedileceği alanların vatandaşların hizmetine sunarak tarihe tanıklık edilen alanları 15 Temmuz Gecesinin Ruhuna hizmet edecek şekilde güzelleştireceklerine değinen Kaymakam Tunç; “Kahramanlarımızın ve şehitlerimizin isimlerinin yurt genelinde olduğu gibi ölümsüzleştirilmesine hizmet edeceğiz” dedi.

019a1284.jpg

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.