20 Ekim Cuma Günü Gram Altın ve Dolar Fiyatı Ne Kadar? Çeyrek Altın Ne Kadar Oldu?

20 Ekim Cuma Günü Gram Altın ve Dolar Fiyatı Ne Kadar? Çeyrek Altın Ne Kadar Oldu?

İsrail Hamas savaşının devam etmesi ile beraber döviz kurlarındaki hareketlilik artış göstermeye devam ediyor. Savaşın ardından altın ve dolar rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor!

İsrail-Hamas çatışmalarında şiddetin dozunun artması piyasaları da etkiledi. Dolar ve altın rekor üstüne rekor kırarken, haftanın son işlem gününde altının gram fiyatı rekorunu 1.789 liraya taşıdı.

DOLAR 28 LİRA SEVİYESİNDE

Dün dolar 28,50 ile lirayla tüm zamanların en yüksek seviyesini görmüştü. Daha sonra düşüşe geçen dolar günü 28 lira sınırında tamamlamıştı. Yeni güne yatay seyirle başlayan kur saat 11.05 itibarıyla 28,01'den işlem görüyor.

ALTINDAN YENİ REKOR

Dün 1.787 lirayla rekor kıran gram altın ise günü 1.750'li seviyelerde tamamladı. Haftanın son işlem gününe yükselişle başlayan altından yeni bir rekor geldi. Gram altın 1.789 lirayla tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü. Altının gram fiyatı şu sıralar 1.784 liradan işlem görüyor.

Çeyrek altın fiyatı ne kadar?

Çeyrek altın, alış 2.966 TL, satış 3.026 TL. Geçen hafta çeyrek altının satış değeri 2.851 TL. 175 TL yükseliş gerçekleşti.

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.