2021 Yılı İl İstihdam Ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

2021 Yılı İl İstihdam Ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

        İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu (İİMEK) 2021 yılı birinci olağan toplantısı Vali Ali Hamza Pehlivan başkanlığında yapıldı.

          Toplantıda Şırnak’ta 2020 yılında gerçekleştirilen istihdam, piyasanın ihtiyaçları doğrultusunda iş gücü arzı ve işgücü talebinin karşılanması durumu, mesleki eğitim, iş yeri ziyaretleri, işçi iş başı eğitimleri ile 2021 yılında hedeflenen istihdam rakamları ve ilgili diğer konularda değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulunuldu, muhtelif kararlar alındı.

          Toplantı Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Bora’nın kurum faaliyetleri hakkında yaptığı çalışma ve faaliyetlere ilişkin bilgilendirme sunumunun ardından katılımcıların görüş ve önerilerini paylaşmalarıyla sona erdi.

         Valilik toplantı salonunda Vali Pehlivan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Belediye Başkanı Mehmet Yarka, Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Emin Erkan, Vali Yardımcıları Tunahan Efendioğlu ile Faruk Doğru, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mehmet Sadık Bora, Şırnak Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mete Cüneyt Okyar, İl Milli Eğitim Müdürü Nazan Şener, DİKA İl Koordinatörü Murat Katı katıldı. İlgili kurum müdürleri ve STK temsilcileri de videokonferans sistemi üzerinden toplantıya iştirak etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.