2024 Ramazan Pidesi Fiyatları Belli Oldu: İşte Son Durum

2024 Ramazan Pidesi Fiyatları Belli Oldu: İşte Son Durum

11 ayın sultanı Ramazan, mart ayının 2. haftasında başlayacak. Ramazan ayının gelmesi ile beraber sofralardan eksik olmayan Ramazan Pidesnin de 2024 yılı ücretleri belli oldu. İşte 2024 Ramazan Pidesi fiyatları...

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Balcı, 2024 yılında Ankara ve İstanbul'da 250 gram Ramazan pidesinin 15 lira olacağını duyurdu. Bu açıklama, Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte vatandaşların en çok merak ettiği konular arasında yer alıyordu.

Ramazan Pidesi Ne Kadar Olacak?

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Balcı, yapmış olduğu açıklamada, 2024 yılında 250 gramlık pidenin İstanbul ve Ankara’da 15 liradan satılacağını duyurdu. Bu açıklama, Ramazan ayına sayılı günler kala vatandaşların merakla beklediği bir bilgiydi.

2024 Ramazan Bayramı Tarihleri Belli Oldu!

2024 Ramazan Bayramı, 10 Nisan 2024 Çarşamba günü başlayacak ve 12 Nisan 2024 Cuma günü sona erecek. Bayram, Ramazan ayının sona ermesiyle başlayacak ve üç gün sürecek. Bu süre zarfında insanlar birbirlerini ziyaret edecek, sevdiklerine hediye alacak ve ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatacaklar.

Ramazan Bayramı Tatili Kaç Gün Sürecek?

Resmi tatil günleri 10 Nisan Çarşamba, 11 Nisan Perşembe ve 12 Nisan Cuma günlerini kapsayacak. Hafta sonu ile birleşen tatil günleri, 13 Nisan Cumartesi ve 14 Nisan Pazar günlerini de içerecek şekilde genişleyecek. Eğer Ramazan Bayramı arifesi olan 8 Nisan Pazartesi günü tatil ilan edilirse, birçok çalışan 9 günlük bir tatil fırsatı yakalayacak.

Kaynak:HaberMerkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.