4.8 Büyüklüğünde korkutan deprem meydana geldi: Okullar tatil edildi

4.8 Büyüklüğünde korkutan deprem meydana geldi: Okullar tatil edildi
Kütahya'da sabah saatlerinde peş peşe yaşanan depremlerin ardından bir deprem daha meydana geldi. Merkez üssü Simav ilçesi olan depremin büyüklüğü 4,8 olarak kaydedildi. Simav ve çevre köylerde deprem nedeniyle okullar 1 gün tatil edildi.

Kandilli Rasathanesi, Kütahya'nın Simav ilçesine bağlı Yemişli bölgesinde üç kez art arda meydana gelen depremleri duyurdu. İlk olarak, saat 07:23'te ise 4.6 büyüklüğünde sarsıntı meydana geldi ve bu depremin derinliği 9.2 kilometre olarak kayıtlara geçti.

Aynı gün 25 Nisan 2025 tarihinde saat 07:29'da 3.9 büyüklüğünde ikinci bir deprem kaydedildi. Depremin derinliği 6.2 kilometre olarak belirlendi.

ARTÇILAR SÜRÜYOR

Simav'da sabah saatlerinde yaşanan iki depremin ardından üçüncü bir deprem daha meydana geldi. Saat 10.20'de gerçekleşen depremin derinliği 5,5 kilometre olarak kaydedildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.