55 km Menzilli Xiaomi Elektrikli Scooter 4 Pro İçin İlk İndirim Fırsatı

55 km Menzilli Xiaomi Elektrikli Scooter 4 Pro İçin İlk İndirim Fırsatı

Xiaomi'nin yeni elektrikli scooter modeli Xiaomi Elektrikli Scooter 4 Pro, ilk indirim fırsatıyla karşımıza çıkıyor. Pro 2 modeline göre daha geniş ve yüksek olan bu scooter, katlanabilir bir tasarıma sahip.

Xiaomi'nin yeni elektrikli scooter modeli Xiaomi Elektrikli Scooter 4 Pro, ilk indirim fırsatıyla karşımıza çıkıyor. Pro 2 modeline göre daha geniş ve yüksek olan bu scooter, katlanabilir bir tasarıma sahip. Havacılık sınıfı alüminyum malzeme kullanılan gövdesi, dayanıklılık sunuyor. Maksimum gücü 700 watt olan scooter, saatte 25 kilometre hıza ulaşabiliyor. Tam dolu bir pil ile 55 kilometre menzil sunuyor. İndirimle birlikte scooter'ın fiyatı 22.249 TL olarak belirlenmiş.

Öne Çıkan Özellikleri

Scooter, 446 Wh'lık ultra geniş kapasiteli bir bataryaya sahip. Ayrıca, Xiaomi DuraGel adı verilen 10 inçlik lastikleri sayesinde engebeli yollarda bile konforlu bir sürüş deneyimi sunuyor. Kinetik enerji geri kazanım sistemi (KERS) tamamen yeniden tasarlanmış ve enerji dönüşümünün verimliliği artırılmış. Bu sistem sayesinde, her frenleme işleminden ve motor yardımı olmaksızın her serbest tekerlekten kinetik enerji, kullanılabilir elektrik enerjisine dönüştürülebiliyor.

Kullanıcı Deneyimi ve Ekran

Scooter'da bir ekran da bulunuyor. Kullanıcılar, bu ekran üzerinden scooter'la ilgili tüm bilgilere ulaşabiliyorlar. Ayrıca, Mi Home uygulaması aracılığıyla enerji geri kazanımının verimliliği kişisel gereksinimlere göre ayarlanabiliyor. Kullanıcılar, hız modunu değiştirmek ve hızı sürüş ortamına göre kolayca ayarlamak için güç düğmesine iki kez dokunabiliyorlar.

Bu yeni elektrikli scooter modeli, özellikle enerji verimliliği ve kullanıcı deneyimi açısından dikkat çekici özelliklere sahip. Fiyatı ve indirim fırsatıyla birlikte, bu ürün elektrikli taşımacılık pazarında önemli bir yere sahip olabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.