8 Öğrenci “Çıraklıktan Ustalığa, Güzergah Avrupa” Staj Eğitimini Tamamladı

8 Öğrenci “Çıraklıktan Ustalığa, Güzergah Avrupa” Staj Eğitimini Tamamladı

Şırnak Mesleki Eğitim Merkezi koordinatörlüğünde “Çıraklıktan Ustalığa, Güzergah Avrupa" Projesiyle ile Almanya'nın Berlin şehrine giden 2 öğretmen ile 8 öğrenci 26 günlük staj eğitimini tamamladı.

Erasmus ile "Çıraklıktan Ustalığa, Güzergah Avrupa" Projesiyle ile Berlin’de

Şırnak Mesleki Eğitim Merkezi koordinatörlüğünde "Çıraklıktan Ustalığa, Güzergah Avrupa" isimli Erasmus+Mesleki Eğitim Hareketlilik Projesi kapsamında 2 öğretmen ile 8 öğrenci Almanya'nın Berlin şehrinde 26 günlük staj eğitimine katıldı.

İl Millî Eğitim Müdürü Mirza Çazım; Erasmus ile potansiyellerini ortaya koyma ve dünya kültürlerini tanıma fırsatı bulan öğrencilerin ve öğretmenlerin süreçte edindikleri bilgi ve tecrübelerle her şeyin insana ve insan aklına odaklandığı bu çağda ülkemizin fikri, teknolojik ve bilimsel gelişimine katkı sağlayacağına inandıklarını söyledi.

Erasmus projeleri ile yurt dışına açılan öğrencilerin Avrupa'nın iş disiplini ve iş güvenliği önlemlerini görüp bizzat yaşarken mesleki ve kişisel gelişimlerini de artırdığını vurgulayan Müdür Çazım, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.