92 yaşındaki milyarder 5. kez evleniyor

92 yaşındaki milyarder 5. kez evleniyor

Fox ve Skynews gibi TV kanallarının sahibi milyarder medya patronu Rupert Murdoch, 92 yaşında altıncı kez nişanladı.

Fox ve Skynews gibi TV kanallarının sahibi milyarder medya patronu Rupert Murdoch, 92 yaşında altıncı kez nişanladı. Daha önce 4 kez evlenen Murdoch, gelecek yaz Rus asıllı bilim insanı Elena Zhukova ile dünyaevine girecek.

Avustralya kökenli ABD’li medya devi Rupert Murdoch yeniden nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. 92 yaşındaki Murdoch, Rus asıllı bilim insanı Elena Zhukova ile nişanlandı. Emekli olan moleküler biyolog Zhukova ise 67 yaşında.

NTV'de yer alan habere göre; çiftin birkaç aydır görüştüğü ve gelecek yaz evleneceği belirtildi. Çift, Murdoch'ın Kaliforniya Moraga'daki bağında dünyaevine girecek.

milyarder-1.png

AİLE BULUŞMASINDA BULUŞTULAR
Murdoch ile Zhukova'nın, medya patronunu eski eşi Wendi Deng'in ev sahipliği yaptığı bir aile buluşmasında tanıştığı belirtildi. Murdoch ile Dengi 14 yıl evli kaldı ve 2013'te ayrılma kararı aldı

Murdoch geçtiğimiz yıl aralarında Fox ve Skynews gibi ünlü TV kanallarının bulunduğu News Corporation şirketindeki görevini bırakmıştı.

Medya patronu son olara Ann Lesley Smith ile nişanlanmıştı ancak çift iki hafta sonra geçtiğimiz yıl nisan ayında ayrılma kararı aldı.

DÖRT KEZ EVLENDİ
Murdoch daha önce 4 kez nikah masasını oturdu.

Rupert Murdoch; 1956'dan 1967'ye kadar Avustralyalı uçuş görevlisi Patricia Booker ile 1967'den 1999'a kadar İskoç asıllı gazeteci Anna Mann ile 1999'dan 2013'e kadar da Çin doğumlu girişimci Wendi Deng ile evliydi. Murdoch, son eşi ünlü eski model Jerry Hall’dan 2022 yılında ayrıldı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.