Acun Ilıcalı Serkay Tütüncü arasında neler yaşandı? İki ünlüden çarpıcı açıklamalar

Acun Ilıcalı Serkay Tütüncü arasında neler yaşandı? İki ünlüden çarpıcı açıklamalar

Acun Ilıcalı katıldığı programda “nankör kansız adam” sözleri gündeme bomba gibi düştü. Ilıcalı’nın bu sözlerinden sonra Serkay Tütüncü’den çarpıcı cevaplar geldi. Acun Ilıcalı Serkay Tütüncü arasında neler yaşandı? Acun Ilıcalı kansız açıklaması

Acun Ilıcalı, ‘Nur Tuğba İle Laf Aramızda’ adlı programa katıldı. Survivor yarışmasıyla birçok kişiyi ünlü ettiğini ifade eden Acun Ilıcalı çarpıcı açıklamalar yaptı.

“NANKÖR, KANSIZ ADAM”

Nur Tuğba’nın “Survivor’a keşke hiç almasaydım dediğiniz birileri, kimse var mı?” sorusuna cevap veren Acun Ilıcalı “elbette var, birkaç kansız çıktı. Çocuğu biz ünlü yaptık, bizim sayemizde dizide oynuyor. Survivor’ı soruyorlar ‘Survivor’ı bana sormayın’ diyor. Ben de aradım ‘Kardeşim meraktan soruyorum, sen nasıl ünlü oldun?’ dedim. ‘Ben çıktıktan sonra seyrettim bölümleri, bana yanlış olmuş’ dedi. Çıktıktan sonra biz de bir program da yaptın’ dedim. Nankör insan, kansız adam sevmem. Ben kimseden teşekkür istemedim. Dokunduğum insanların birçoğu da güzel şeyler söyler. Bana bakışıyla insanlar belli ediyor zaten ama nankörlüğü asla affetmem” ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı’nın isim vermeden konuştuğu yarışmacı merak konusu olurken yarışmanın kim olduğu konusu gündeme bomba gibi düştü.

SERKAY TÜTÜNCÜ’DEN ÇARPICI AÇIKLAMA GELDİ

Acun Ilıcalı’nın çarpıcı “nankör insan, kansız adam” sevmem” diye eleştirdiği isim kim diye merak edilirken Serkay Tütüncü’den cevap geldi.

Ünlü oyuncu Serkay Tütüncü, Acun Ilıcalı’yı sosyal medya hesabından etiketleyerek şunları söyledi.

“Yıllardır televizyon programları yapıyorsun, yapımcılık yapıyorsun, Kanal sahibisin falan, Senin programına gelip varını yoğunluğu koyan yarışmacılara yarışmacına kansız diyorsu, Ne kadar ayıp yaptığın, Kansız değilim Acun abi,

Çok şükür kapında iş dilenecek kadar da karaktersiz değilim, Röportajım sonrası telefon konuşmamızı da gayet net hatırlıyorum, Nedenlerini sana güzel bir dille anlatmıştım ve birçoğunda haklı olabilirsin kaçırmış olabiliriz demiştin, Para Bende’yi de Survivor görüntülerini izlemediğim dönemde kabul etmiştim, Bilseydim o kadarını emin ol kabul etmezdim, Bunu da telefonda sana söylemiştim ama yine dinlememişsin belli ki,

Sana el pençe divan olmak gerekiyor sanırım kansız olmamak için, Ben hiçbir zaman onlardan olmadım. Kusuruma bakmayacaksın, Ben oraya gelmek için kimseye yalvarmadım, internetten başvurdum elemelere geldim seçildim Ve sonuna kadar da yarıştım ve bitti kariyerimi All Star şampiyonu üzerine kurmadığım için özür dilerim ya gerçekten Survivor ile ilgili detayları girmeyeyim Bence iyice canınız sıkılmasın Hadi eyvallah”

serkantutuncupaylasim.jpg

SERKAY TÜTÜNCÜ KİMDİR

Serkay Tütüncü, 7 Şubat 1991 tarihinde İzmir’in Tire ilçesinde doğdu. Tütüncü, Anavut kökenlidir. Celal Bayar Üniversitesi Beden Eğitimi Ve Spor Yüksek Okulundan mezun oldu.

2016 yılında TV8 televizyonunda yayınlanan Survivor yarışmasına katılıp Gönüllüler takımında yer aldı ve yarışmayı 2. Olarak tamamlayı başardı. Survivor bittikten sonra oyunculuğa adım attı.

2018’de İnsanlık Suçu dizisiyle oyunculuk kariyerine adım atan Serkay Tütüncü, daha sonraki yıllarda 2019-2020 arasında Kanal D’de yayınlanan Afili Aşk dizisinde Volkan karakterini canlandırdı. Ayrıca FOX kanalında Bay Yanlış ve Masumiyet dizilerinde de izleyicilerin karşısına çıktı. 2022 yılında ise FOX ekranlarında yayınlanan Kusursuz Kiracı dizisinde Yakup karakterine hayat verdi.

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.