Adıyaman Belediye Başkanı Kılınç, öğrencilerle bir araya geldi

Adıyaman Belediye Başkanı Kılınç, öğrencilerle bir araya geldi

ADIYAMAN (AA) - Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Perre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.Kılınç, Türkiye Gençlik...

ADIYAMAN (AA) - Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Perre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.

Kılınç, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Adıyaman İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen "Gençlik Makamı" etkinliğinde, lise öğrencileriyle deneyimlerini paylaştı.

Başkan Kılınç, burada yaptığı konuşmada, kenti yönetirken gençlerin fikirlerini, görüşlerini merkeze aldıklarını belirterek "Gençlere sonuna kadar açık olan bu makamda, gençlik sivil toplum kuruluşları, KYK, gençlik merkezleri gibi paydaşlarla birlikte hareket edeceğiz ve gezi, kariyer günleri, sohbet, kitap tahlili gibi birçok etkinliği hayata geçireceğiz inşallah." diye konuştu.

Etkinliğe İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşçı, Türkiye Gençlik Vakfı Adıyaman Temsilcisi Recep Tepe, okul yöneticileri, TÜGVA yetkilileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

AA

Kaynak:Anadolu Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.