Adıyaman Belediyesinden rastgele moloz dökenlere ceza uyarısı

Adıyaman Belediyesinden rastgele moloz dökenlere ceza uyarısı

ADIYAMAN (AA) - Adıyaman Belediyesi, şehir merkezinde rastgele moloz dökenlere ağır cezai işlemler uygulanacağını bildirdi.Belediyeden yapılan yazılı...

ADIYAMAN (AA) - Adıyaman Belediyesi, şehir merkezinde rastgele moloz dökenlere ağır cezai işlemler uygulanacağını bildirdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, şehir merkezinde rastgele moloz dökümünün önüne geçmek için katı tedbirler alınmaya başlandı.

Yetkililer, şehir merkezinde birçok noktaya rastgele dökülen molozların oluşturduğu kötü görüntünün önüne geçmek için ilk olarak yeni moloz döküm alanını belirlediklerini ifade ederek, "Moloz döküm alanımız değişti. Aldığımız yeni karara göre yeni moloz döküm alanımız Sitilce mevkisindeki eski çöp alanı olarak belirlendi. Bu alanının dışında herhangi bir yere moloz dökmek kesinlikle yasaktır. Molozları bu alanın dışındaki yerlere dökenlere ağır cezai işlemler uygulanacaktır. Bu konuda vatandaşlarımızdan da duyarlılık bekleyerek, rastgele moloz dökenleri belediyemize 153 çağrı merkezimiz yoluyla şikayet etmelerini rica ediyoruz." açıklamasında bulundu.

AA

Kaynak:Anadolu Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.