Adıyaman Valisi Çuhadar'dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

Adıyaman Valisi Çuhadar'dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

ADIYAMAN (AA) - Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Çuhadar, mesajında, sevgisi, fedakarlığı, çalışkanlığı...

ADIYAMAN (AA) - Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çuhadar, mesajında, sevgisi, fedakarlığı, çalışkanlığı ve duyarlı yaklaşımıyla hayata anlam ve güzellik katan kadınların, huzurlu ve sağlıklı bir toplum yapısının temel taşı olduklarını belirtti.

Kadınların tarih boyunca kurulan devletlerin harcını yoğuran, Kurtuluş Savaşı'nın görünmez kahramanları olduğunu belirten Çuhadar, şunları kaydetti:

"Farklı medeniyet ve kültürlerde statüsü hep tartışılan kadınlar, büyük Türk milletinin şanlı tarihinde ise anne ve eş olarak, hep hak ettiği konumda, ailenin ve toplumun merkezinde her zaman baş üstünde taşınmıştır. Bugün kadınlarımızın yaşadığı en büyük sorun, hepimizi derinden üzen kadına yönelik şiddettir. Yapılan yasal düzenlemeler, alınan adli tedbirler ve güvenlik önlemlerine rağmen devam eden kadına yönelik şiddetin son bulması için toplumun tüm kesimlerine önemli görevler düşmektedir. Şiddetin hiçbir türü insanlık onuruyla bağdaşmazken kadına yönelik şiddet asla tasvip edilemez."

AA

Kaynak:Anadolu Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.