Adıyaman'da yaz spor okullarının açılışı gerçekleşti

Adıyaman'da yaz spor okullarının açılışı gerçekleşti

ADIYAMAN (AA) - Adıyaman'da, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki "Yaz Spor Okulları" törenle açıldı.Sümerevler Mahallesi Atletizm pistinde düzenlenen...

ADIYAMAN (AA) - Adıyaman'da, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki "Yaz Spor Okulları" törenle açıldı.

Sümerevler Mahallesi Atletizm pistinde düzenlenen açılış tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, salgın nedeniyle hareketsiz kalan çocukların ve gençlerin bu durumunu yaz spor okullarıyla aşmayı hedeflediklerini söyledi.

Sporun öneminden bahseten Vali Çuhadar, "Salgın dolayısıyla ara verdiğimiz Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Okulları ve Engelsiz Spor Okulları'na yeniden başlamanın sevinç ve mutluluğu içerisindeyiz. Çocuk ve gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, serbest zamanlarını uzman antrenörler nezaretinde en iyi şekilde değerlendirmelerine imkan sağlamak amacıyla hazırlanan yaz spor okullarımızda gençlerimizin fiziksel gelişimlerine katkı sağlamayı, sporla tanıştırmayı ve spor bilinci oluşturmayı hedefliyoruz." dedi.

Açılış sonrası atletizm pistinde farklı branşlarda gösteri maçı yapan sporcuları tek tek gezerek başarı dileyen Vali Mahut Çuhadar, sporcularla günün anısına fotoğraf çektirdi.

AA

Kaynak:Anadolu Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.