Aile Faciası: Kayınpederi ve Kayınvalidesini Öldürdü

Aile Faciası: Kayınpederi ve Kayınvalidesini Öldürdü
Muğla'nın Fethiye ilçesinde, aile içi anlaşmazlık sonucu meydana gelen silahlı saldırıda 3 kişi yaşamını yitirdi. Olayın şüphelisi, saldırı sonrası kayıplara karıştı.

Sabah saatlerinde, eşinin ailesi ile yaşadığı sorunlar nedeniyle Özcan A. isimli şahıs, Kayaköy Mahallesi'nde kayınpederi Şükrü Aysu (53) ve kayınvalidesi Adile Aysu'yu (52) evlerinde tabancayla vurarak öldürdü. Daha sonra, yakındaki bir villada havuz temizliği yapan Muhammet Akbaba'ya da ateş etti.

Silah seslerini duyan vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine sevk edilen sağlık ve jandarma ekipleri, Şükrü Aysu ve Adile Aysu'nun olay yerinde hayatlarını kaybettiklerini belirledi. Ağır yaralanan Muhammet Akbaba, hastaneye kaldırıldı ancak yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Özcan A.'nın başka bir villada kimlikleri henüz belirlenemeyen iki kişiyi daha yaraladığı öğrenildi. Yaralılar, Fethiye'deki sağlık kuruluşlarında tedavi altına alındı.

Olay sonrası kaçan Özcan A.'nın aracı, ormanlık alanda terk edilmiş halde bulundu. Jandarma ve emniyet güçleri, şüpheliyi yakalamak için bölgede geniş çaplı arama çalışmalarını sürdürüyor.

Bu korkunç olay, Fethiye'de büyük bir üzüntü ve şok yarattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.