Ak Partinin Yerel Seçimlerdeki Sloganı Belli Oldu

Ak Partinin Yerel Seçimlerdeki Sloganı Belli Oldu

Ak Parti'nin, 31 mart 2024 yerel seçimlerinde kullanacağı slogan belli oldu. İşte Ak Partinin belediye başkanlığı seçimlerinde kullanacağı slogan.

AK Parti, yerel seçim çalışmalarına hız verdi. AK Parti, seçimlerde sahaya “Türkiye bilir, gerçek belediyecilik AK Parti’dir” sloganıyla inecek. Öte yandan adayların açıklanmasına ilişkin ise iki tarih öne çıkıyor. AK Parti’nin 28’i büyükşehir ve 46’sı büyükşehir statüsünde olmayan il olmak üzere toplam 74 adayının aynı anda açıklanmasının planlandığı 15 Ocak tarihinde duyurulacağı öne sürülüyor.

31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçim takvimi çerçevesinde temayül yoklamasını tamamlayan ve aday tespit çalışmalarını hızlandıran AK Parti'de, seçim sloganı belli oldu.

Bu kapsamda kampanyasını, "gerçek belediyecilik" iddiası üzerine inşa eden AK Parti, bu süreçte kullanılacak ana sloganı ise "Türkiye bilir gerçek belediyecilik AK Parti’dir" olarak belirlendi.

Partide seçim takvimi çerçevesinde propaganda sürecinin başlatılması ve adayların tanıtımı için 7 ve 15 Ocak tarihleri üzerinde duruluyor.

ADAYLAR İÇİN İKİ TARİH ÖNE ÇIKIYOR
Buna göre, İstanbul başta olmak üzere bir grup büyükşehir belediye başkan adayının açıklanmasının planlandığı 7 Ocak ya da AK Parti’nin 28’i büyükşehir ve 46’sı büyükşehir statüsünde olmayan il olmak üzere toplam 74 adayının aynı anda açıklanmasının planlandığı 15 Ocak tarihleri öne çıkıyor.

Aday tanıtımına ilişkin 7 Ocak takviminin işletilmesi durumunda bazı büyükşehir belediye başkan adaylarının Haliç Kongre Merkezi’nde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 30 yıl önce İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına adaylığını açıkladığı tarih olarak öne çıkan 15 Ocak takviminin işletilmesi durumunda ise adayların Ankara Spor Salonu’nda düzenlenecek programla kamuoyuyla paylaşılması planlanıyor.

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.