Akaryakıt Kaçakçılığı Eylem Planı Toplantısı Gerçekleştirildi

Akaryakıt Kaçakçılığı Eylem Planı Toplantısı Gerçekleştirildi

         Vali Ali Hamza Pehlivan başkanlığında Valilik toplantı salonunda Akaryakıt Kaçakçılığı Eylem Planı Toplantısı gerçekleştirildi.

         Toplantı konusunun önemine dikkat çeken Vali Pehlivan, akaryakıt kaçakçılığı ile mücadele çalışmalarında Cumhurbaşkanlığı tarafından yayınlanan Eylem Planı kapsamında ülke genelinde olduğu gibi Şırnak’ta da ilgili kurumların işbirliği ve koordinasyonu içinde her türlü tedbirin alınarak denetleme faaliyetlerinin etkin şekilde devam edeceğini belirtti.

         Kurum temsilcileri tarafından bilgilendirme ve değerlendirme sunumlarının yapıldığı toplantıda, Şırnak’ta akaryakıt kaçakçılığı ile mücadelede alınacak tedbirlere ilişkin bilgi ve görüş alışverişinde bulunuldu, muhtelif kararlar alındı.

         Vali Pehlivan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcısı Mehmet Emre Canpolat, İl Jandarma Komutanı Albay Murat Bozkurt, İl Emniyet Müdür V. İsmail Konuk, Cumhuriyet Savcısı Emre Bekmezci, İpekyolu Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Alp Giray ve ilgili kurum ve birim müdürleri katıldı.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.