AKIL VE ZEKÂ OYUNLARI TURNUVASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

AKIL VE ZEKÂ OYUNLARI TURNUVASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen geleneksel ‘Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvası’ gerçekleştirildi.

Şırnak Milli Eğitim Müdürlüğü Strateji Geliştirme Şubesi Ar-Ge Birimi tarafından düzenlenen 29 Ekim Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvası Şırnak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü spor salonunda gerçekleştirildi.

Müdürlük Strateji Geliştirme Şubesi Ar-Ge Birimi tarafından düzenlenen 29 Ekim Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvası Şırnak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü spor salonunda gerçekleştirildi.

Turnuvada 5 kategoride toplam 64 öğrenci çeşitli zekâ oyunlarında mücadele etti ve doyasıya eğlendi. Öğrenciler spor salonunda oynarken veli ve öğretmenler de dışarıda heyecanla onları bekledi.

İl Millî Eğitim Müdürü Mirza Tetik, turnuvaya katılan tüm öğrencilerin gösterdikleri azim ve çabadan dolayı tebrik ettikten sonra kategorisinde ilk üçe giren öğrencilere birer motivasyon hediyesi ve başarı belgelerini takdim etti.

Müdür Mirza Tetik, madalyalarının ve oyun hediyelerinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenlerinde öğrencilere verileceğini duyurdu ve turnuvaya katılan öğrenciler ile  hatıra fotoğrafı çektirdi.

İLKOKUL Q-Bitz

1. Vakıf İlkokulu - Betül Nisa OCAK 2. Rekabet Kurumu İlkokulu - Havin KÜLTER3. İstiklal İlkokulu - Irmak Esmanur KABAK

İLKOKUL Mangala 1. Mehmetçik İlkokulu - Tuba BAHŞİŞ 2. Gazipaşa İlkokulu - Sakip PEHLİVANOĞLU 3. Sehri Nuh İlkokulu - Merza ERCAN

ORTAOKUL Reversi 1. 75.Yıl Meşeiçi Ortaokulu - Emrullah KURT 2. TOKİ Şehit Komiser Umut Tunçay Ortaokulu - Hüseyin Kayra ÇÖLLÜ 3. Hürriyet Ortaokulu - Güney BAYAR

ORTAOKUL Mangala 1. Kumçatı Şehit Mehmet İnal Ortaokulu - Rukiye DANIŞ 2. Özel Şırnak Final Akademi Ortaokulu - Irmak İLHAN 3. Atatürk Ortaokulu - Musap KATAR LİSE Mangala 1. Şırnak Lisesi- Asime BELER 2. Şükrü Geliş Fen Lisesi - Nurullah ŞAT 3. İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi - Ece SAK

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.