Alabalık Yetiştiriciliği Geliştirilmesi Toplantısı Yapıldı

Alabalık Yetiştiriciliği Geliştirilmesi Toplantısı Yapıldı

Vali Ali Hamza Pehlivan başkanlığında Şırnak-Uludere-Beytüşşabap güzergahında yer alan “Barajlarda Sürdürülebilir Alabalık Yetiştiriciliğinin Geliştirilmesi” toplantısı yapıldı.

Vali Ali Hamza Pehlivan başkanlığında Şırnak-Uludere-Beytüşşabap güzergahında yer alan “Barajlarda Sürdürülebilir Alabalık Yetiştiriciliğinin Geliştirilmesi”ne ilişkin toplantı gerçekleştirildi.

Valilik toplantı salonunda Vali Pehlivan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Emin Erkan, Tarım ve Orman Bakanlığı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürü Dr. Mustafa Altuğ Atalay ile Yetiştiricilik Daire Başkanı Tanju Özdemirden, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Şimşek, Vali Yardımcısı Tunahan Efendioğlu, İl Tarım ve Orman Müdürü Selman Demirel, DSİ Şırnak Şube Müdürü Yücel Yıldırım ve Su Ürünleri Mühendisi Rıdvan Hüsen katıldı.

Toplantıda Şırnak’taki Çetintepe, Musatepe, Kavşaktepe, İnceler-Ballı ve Hilal-Uludere Barajlarında Alabalık Yetiştiriciliği Projesi ilgili olarak, konunun çeşitli boyutlarıyla değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulunuldu, muhtelif kararlar alındı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.