Altın Fiyatları Güncel Durum: Gram, Çeyrek ve Cumhuriyet Altını Fiyatı Ne Kadar Oldu

Altın Fiyatları Güncel Durum: Gram, Çeyrek ve Cumhuriyet Altını Fiyatı Ne Kadar Oldu

Altın yatırımcıları için bugünkü çeyrek altın fiyatı ve gram altın fiyatı oldukça önemli bir konu. İşte 26 Ekim Cumhuriyet günü için güncel altın fiyatları ve altın türlerine dair detaylı bilgiler.

Geçtiğimiz günlerde bin 800 liranın üzerini görerek rekorunu tazeleyen gram altın bir haftada ikinci kez rekorunu gördü. Ons altın 1989 dolara kadar yükselirken, bugün gram altın bin 808 lirayla satışa sunuldu. İşte 26 ekim perşembe günü çeyrek, cumhuriyet ve gram altının güncel fiyatları....

7 Ekim'de İsrail-Filistin Savaşı'nın başlamasıyla birlikte altında güven arayışı başladı. Altın fiyatlarında yükseliş jeopolitik risk etkisiyle devam ederken altının ons fiyatı, bugünkü işlemlerde en yüksek 1989 doları gördü. Sarı maden saat 09.39 itibarıyla yüzde 0,25 yükselişle 1984 dolarda işlem görüyor.

GRAM ALTINDA REKOR

Geçtiğiimiz günlerde gram altın rekorunu kırarak ilk defa bin 800 liranın üzerine çıkmıştı. Bugün, altının gram fiyatı, ikinci kez bin 800 liranın üzerini test etti.

Ons altındaki ve dolar/TL'deki yükselişin etkisiyle tüm zamanların en yüksek seviyesini bin 808 liraya taşıdı. Bununla bitlikte gram altın 1796 liradan alıcı buldu.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR, KAÇ TL?

Çeyrek altın 26 Ekim 2023 Perşembe günü 2 bin 987 liradan geri alınırken, hafta içi satış fiyatı ise 3 bin 24 lirada konumlanmış durumda.

CUMHURİYET ALTINI KAÇ LİRA?

Yüksek miktarda alım yapanların tercihlerinden olan cumhuriyet altını ise bugün 12 bin 184 liradan geri alınırken, 12 bin 368 liradan da satışa sunuluyor. Piyasalarda işlem göre diğer altın türlerinde son fiyatlar ise şu şekilde…

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.