Amedspor’da Transfer Bombası! Fenerbahçeli Yıldız Golcü Geliyor

Amedspor’da Transfer Bombası! Fenerbahçeli Yıldız Golcü Geliyor

TFF 1. Lig’in iddialı ekiplerinden Amed Sportif, deneyimli teknik direktör Ersun Yanal ile anlaşma sağladıktan sonra transfer çalışmalarına hız verdi. Yanal’ın hedefindeki isim ise Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren golcü Serdar Dursun.

Amed Sportif, Ersun Yanal’ın talepleri doğrultusunda Serdar Dursun’u kadrosuna katmak için cazip bir teklif sundu. 32 yaşındaki golcü, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'den ayrılarak Fatih Karagümrük'e transfer olmuştu. Sezon ortasında ise Fenerbahçe’ye kiralanan Dursun, hem Fatih Karagümrük hem de Fenerbahçe ile olan sözleşmelerini sezon sonunda tamamladı.

Serdar Dursun’un Amed Sportif’e transferi, hem takım hem de taraftarlar için büyük bir heyecan yaratıyor. Bu hamle, Amedspor’un TFF 1. Lig'deki iddiasını pekiştirirken, Serdar Dursun'un deneyimi ve yetenekleriyle takıma önemli katkılar sağlaması bekleniyor.

Bu gelişme, Amedspor’un transferdeki kararlılığını ve hedeflerini açıkça ortaya koyuyor. Hem ligde hem de taraftarlar arasında büyük bir heyecan yaratan bu transfer hamlesi, takımın geleceği için umut vadediyor.(Fanatik)

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.