Araban Belediye Başkanı Doğru, belediye çalışmalarını inceledi

Araban Belediye Başkanı Doğru, belediye çalışmalarını inceledi

GAZİANTEP (AA) - Araban Belediye Başkanı Hasan Doğru, belediye tarafından yapılan Esentepe Sosyal Tesis inşaatında incelemelerde bulundu. Belediye Başkanı...

GAZİANTEP (AA) - Araban Belediye Başkanı Hasan Doğru, belediye tarafından yapılan Esentepe Sosyal Tesis inşaatında incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanı Doğru ve AK Parti Araban İlçe Başkanı Murat Kansey ile diğer ilgililer, kırsal Esentepe Mahallesinde yapımı devam eden sosyal tesis inşaatında incelemede bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.

Belediye Başkanı Hasan Doğru, konuya ilişkin, çalışmasını aralıksız sürdürdükleri sosyal tesis inşasında sona yaklaşıldığını belirtelerek, "Esentepe mahallemizde bu güne kadar bir sosyal tesis olmadığı için mahallede yaşayan vatandaşlarımız yıllardır büyük sıkıntılar yaşıyordu. Araban ilçesi Belediyesi olarak Esentepe kırsal mahallemizin girişindeki 430 metre kare inşaat alanı bulunan arsa üzerine bayan ve erkek girişi ayrı ayrı olmak üzere iki katlı inşa edilecek olan modern sosyal tesiste 110 metre kare imam evi, 1 mutfak ve 1 lavabo olmak üzere modern bir sosyal tesis inşaatımızın sonuna geldik." dedi.



AA

Kaynak:Anadolu Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.