Araban ilçesine tarımsal kalkınma kooperatifi kuruluyor

Araban ilçesine tarımsal kalkınma kooperatifi kuruluyor

GAZİANTEP (AA) - Araban Belediyesi tarafından hazırlanan SS Araban Üreten Çiftçiler Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Projesi onaylandı.Araban Belediye Başkanı...

GAZİANTEP (AA) - Araban Belediyesi tarafından hazırlanan SS Araban Üreten Çiftçiler Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Projesi onaylandı.

Araban Belediye Başkanı Hasan Doğru, SS Araban Üreten Çiftçiler Tarımsal Kalkınma Kooperatifi projesiyle ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, belediye tarafından hazırlanan ve çiftçiler için kuracakları SS Araban Üreten Çiftçiler Tarımsal Kalkınma Kooperatifi projelerinin onaylandığını belirterek, şöyle devam etti:

"Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve bize her konuda yardımcı olan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatma Şahin'e ilçem adına şükranlarımı arz ederim. Projemiz ilçemize ve çiftçilerimize hayırlı olsun. Kooperatif projemizle bilinçli üreticilerimiz tarafından Güneydoğu'nun tahıl ambarı olan Araban ovasının verimli topraklarında üretilen ve kalitesi kanıtlanmış olan tüm tarım ürünlerinin pazarlanması, lisanslı depoculuk yapılması, entegre tesislerin kurularak katma değer oluşturulması ve Arabanlı üreticilerimizin refah seviyesinin artırılması hedefleniyor."

AA

Kaynak:Anadolu Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.