Araban'da Kovid-19 ile mücadelede görev yapan ekiplere baklama ikramı

Araban'da Kovid-19 ile mücadelede görev yapan ekiplere baklama ikramı

GAZİANTEP (AA) - Araban Kaymakamı Abdulhamit Mutlu, koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında ilçe genelinde gece ve gündüz görev yapan sağlık, emniyet,...

GAZİANTEP (AA) - Araban Kaymakamı Abdulhamit Mutlu, koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında ilçe genelinde gece ve gündüz görev yapan sağlık, emniyet, jandarma, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Sosyal Hizmet Merkezi personeline teşekkür ederek baklava ikramında bulundu.

Mutlu, Kovid-19 koronavirüs salgını ile mücadele sürecinde görev yapan ekiplere moral ve motivasyon desteği amaçlı teşekkür ederek, Araban Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Müdürlüğünce hazırlanan baklavaları ikram etti.

Kaymakam Mutlu, kaymakamlığın resmi internet sitesinden, "Salgınla mücadelede iyi ki varsınız. Mücadele sürecinde aylardır gece gündüz demeden canla başla çalışan sağlık personellerimiz başta olmak üzere emniyet, jandarma, sosyal yardımlaşma ve sosyal hizmetler gibi kurumlarımıza moral amacıyla tatlı ikramlarımız devam ediyor. Tüm kurumlarımıza ve personellerimize çok teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız." açıklamasında bulundu.


AA

Kaynak:Anadolu Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.