Araç sahipleri o tarihe dikkat! Motorine 2 lira 50 kuruş zam gelecek

Araç sahipleri o tarihe dikkat! Motorine 2 lira 50 kuruş zam gelecek
Araç sahiplerine kötü haber. Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre, perşembe gecesinden itibaren (20 Kasım 2025) motorinin litre fiyatına 2,5 TL zam yapılması bekleniyor.

ABD'nin Rusya'ya yönelik yaptırımları, uluslararası petrol ticaretini sekteye uğratarak fiyat artış beklentisini tetikledi. Özellikle rafineri kar marjlarının yükselmesiyle birlikte, bu artışların hızla tüketicilere zam olarak yansıdığı belirtiliyor.

Ekonomist İris Cibre de bu gelişmeye dikkat çekerek, beklenen zammın motorin fiyatlarını daha da yukarı taşıyacağını ifade etti. Zammın, 20 Kasım’ı 21 Kasım’a bağlayan gece yürürlüğe girmesi bekleniyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.