Araç Sahiplerine Bir Müjde Daha! Motorine Bir İndirim Daha Geliyor: Litre Fiyatı 36 Olacak

Araç Sahiplerine Bir Müjde Daha! Motorine Bir İndirim Daha Geliyor: Litre Fiyatı 36 Olacak

Brent petrol fiyatındaki düşüş akaryakıt fiyatlarını hareketlendirdi. Bu gece yarısı itibari ile motorine 1 lira 34 kuruş indirim yapıldı. Bu indirimden sonra da bu gece yarısından itibaren 88 kuruşluk bir indirim daha yapılacak.

Brent petroldeki düşüş ve döviz kurundaki hareketlilikle birlikte benzin ve motorin fiyatları merak konusu oldu. Sektör kaynaklarının verdiği bilgilere göre, motorinin litre fiyatına bu gece yarısı 1 lira 34 kuruş indirim yapıldı. Yapılan indirim sonrası araç sahiplerine bir müjde daha verildi. Bu gece yarısı itibari ile motorine 88 kuruşluk bir indirim daha yapılacak.

Ekim ayında İsrail-Hamas çatışmalarının başlamasıyla 95 dolara kadar çıkan brent petroldeki düşüş devam ediyor. Petrol fiyatlarının günlerdir 76-77 dolarla son 5 ayın dip seviyelerinde seyretmesi akaryakıta indirim olarak yansımaya devam ediyor. Bugün 1 lira 34 kuruş indirim gelen motorinin litresi bu gece yarısı 88 kuruş daha ucuzlayacak.

MOTORİNİN LİTRESİ KAÇ LİRA OLACAK?

Bu gece yapılması planlanan indirimle birlikte motorinin litre fiyatı yaklaşık olarak Şırnak'ta 36,84 TL, Diyarbakır'da 36,79 TL'ye, Mardinde 36,78 TL'ye gerilemesi bekleniyor.

SEÇİM SONRASI FİYAT 2 KATINA ÇIKTI

Mayıs ayında gerçekleştirilen seçimler öncesi benzinin litresi 19 lira seviyelerinde, motorin litre fiyatı ise 18 lira seviyelerindeydi. Seçim sonrası akaryakıt fiyatları 2 katına çıktı.

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.