Avrupa Vatan Sevdalıları Platformu'ndan Anlamlı Hareket

Avrupa Vatan Sevdalıları Platformu'ndan Anlamlı Hareket

Vali Ali Hamza Pehlivan, Ramazan ayı vesilesiyle Şırnaklı vatandaşlara destek sağlayan Avrupa Vatan Sevdalıları Platformundan iş insanları Adnan Karabulut ve Ömer Külünkoğlu ile bir araya geldi.

Yapılan görüşmede, Ramazan ayı vesilesiyle Avrupa Vatan Sevdalıları grubundan Zafer Gültekin ve Şenol Sayılı'nın öncülüğünde Şırnak'ta 4 ayrı bakkaldan 50 kişinin borçlarının ödenerek 50 kişilik kumanya ve 100 adet yardım zarfı bağışı yapıldı. Kasrik Beldesi’nde hafızlık okuyan 100 öğrenciye kumanya, kıyafet gibi çeşitli hediyeler verildiği, öğrenciler için 10.000 TL ve Valilikten alınan izinle başlatılan gıda kolisi yardım kampanyası kapsamında açılan (alışverişleri küçük ölçekli esnaflardan yapılacak olan) banka hesabına 30.000 TL bağış yapıldığı belirtildi.

Vali Pehlivan; “Külünkoğlu ve Karabulut’a ve onların şahsında, Ramazan Ayının manevi iklimine yaraşır şekilde, paylaşma ve yardımlaşma hasletini yaşatan, bu konuda duyarlılık göstererek Şırnaklı öğrencilerimize ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek sağlayan, Vatan Sevdalıları olarak kendilerini tanımlayan değerli hayırseverlerimize teşekkr ediyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.