Badminton Kız Takımından Kaymakam Tunç’a Ziyaret

Badminton Kız Takımından Kaymakam Tunç’a Ziyaret

         Cizre Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar Arası Badminton Turnuvalarından birinci olarak tamamlayan Cizre Merkez Anadolu Lisesi Badminton Kız Takımı Şırnak Merkezde de düzenlenen turnuvada birinci olarak tamamladı.

         Ayrıca Cizre Merkez Anadolu Lisesi Badminton Kız Takımı, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde 12 ilden oluşan 24 takım arasında düzenlenen Badminton turnuvasında 2. oldu.

         Galibiyet sonrası; Cizre Merkez Anadolu Lisesi Okul Müdürü Turgut Daloğlu, Cizre Merkez Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmenleri Rezan Aydoğdu ve Emrullah Süleymanoğlu ile Badminton Kız takımında bulunan Öğrenciler Rojin Zilayaz, Eylül Demir, Esma Tadik, Dicle Timur ve Seymen Acu’dan oluşan heyet, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç’u makamında ziyaret etti.

         12 Mart 2022 tarihinde Düzce'de düzenlenecek olan Grup Mücadelelerinde Şırnak ve Cizre’yi temsil edecek olan öğrenciler ve öğretmenler ile bir süre sohbet eden Kaymakam Tunç; öğrencilere, eğitim-öğretim ve spor hayatında başarılar diledi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.