Bahçeli Evler Mahallesi Sakinleri Kısa Yolun Yapılmasını Talep Ediyor

Bahçeli Evler Mahallesi Sakinleri Kısa Yolun Yapılmasını Talep Ediyor

Bahçeli evler mahallesi sakinleri yürüyüş yolu üzerinde bulunan yaklaşık 20 metrelik kısa yolun yapılmasını talep ediyor.

Çarşıya veya işyerlerine giden vatandaşlar yürüyüş yolu Şırnak Emniyet binasını çıkıyor. Yaklaşık 1.5 Km yol 20 dakika yürümek zorunda kalıyorlar.

Kısa yolun yapılması halinde Ak Parti binasının yakınında 20 Metrelik merdiven ile 3 Dakika içinde Çakırsöğüt ana yoluna, işyerlerine veya alışveriş yapacakları dükkanlara ise en fazla 5 dakika içinde ulaşabilecekleri düşünülüyor. Yürüyüş yolunun üst tarafındaki TOKİ binalarında bulunan vatandaşlar başka bir yere gidebilmek için en az 20 dakika yürümek zorunda kalıyor. Alt binalarda ikamet eden vatandaşlar ise yokuş nedeniyle yukarı çıkmakta zorlanıyor. Yürüyüş yolu üzerinde yapılan merdiven ile TOKİ’lerde ikamet eden yaklaşık 2 bin 500 vatandaşa büyük kolaylık sağlayacağı düşünülüyor.

Bahçeli Evler Mahallesi sakinleri Fen İşleri Müdürlüğü’nün şehrin her tarafında yol genişletme çalışmaları yaparak vatandaşların ulaşım koşullarını elverişli hale getirdiğini belirterek Başkan Yarka’dan yaklaşık 2 bin 500 kişinin kullanacağı 20 metrelik yolun yapılmasını talep ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.