BAHÇEŞEHİR KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ OYUNCAKLARINI ÖZEL ARKADAŞLARI İLE PAYLAŞTI.

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ OYUNCAKLARINI ÖZEL ARKADAŞLARI İLE PAYLAŞTI.

"Bahçeşehir Koleji Oyuncağını Özel Arkadaşlarıyla ile Paylaşıyor" projesi öğrenciler oyuncaklarını arkadaşları ile paylaştı.

                Şırnak’ın Silopi İlçesi’nde faaliyet gösteren Bahçeşehir Koleji çocuklarda farkındalık oluşturmak amacıyla "Bahçeşehir Koleji Oyuncağını Özel Arkadaşlarıyla ile Paylaşıyor" projesini hayata geçirdi. Proje kapsamında öğrenciler önce özel gereksinimli arkadaşlarının hayallerinin resmini çizdi. Daha sonra da özel gereksinimli öğrenciler ile oyuncaklarını paylaştılar.

3 yıldır geleneksel hale gelen Proje hakkında bilgi veren Bahçeşehir Koleji kurumsal iletişim yöneticisi Kiymet Sakıcı: “Geleceğimizin toplumunu oluşturacak olan çocuklarımızda engellilere karşı empati duygusunun geliştirmek, bu yaşlarda öğretilecek bir farkındalık eğitimi ile oluşur.  Bizler de bu sebeple  "farkındalık projesi” başlattık. Projemizde öğrencilerimiz, özel gereksinimli arkadaşları için hayallerinin resmini çizdiler. Daha sonra birer oyuncağını paylaştılar. Paylaşılan oyuncaklar ile resimleri, çocuklara ulaştırmak için sevgiyle paketledikten sonra Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezlerindeki özel kardeşlerimize mutluluk,sevgi ve sağlık getirmesi temennisiyle ulaştırdık. Hayat sevgiyi paylaşınca güzel. İyi ki varsınız en özel arkadaşlarımız. Bahçeşehir Koleji olarak üç yıldır geleneksel hale getirdiğimiz  bu anlamlı proje için başta kendisi küçük ama kalbi büyük olan öğrencilerimize,okul idaresine ve okul psikoloğumuz Feyruz Tokay ile öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.