BAL Ligine Yükselen Cizre Spor'da Görev Değişimi! Başkanlık Koltuğu El Değiştirdi
2025-2026 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'den (BAL) düşen Şırnak Petrolspor'un ardından, Şırnak'ın BAL Ligi'ndeki yeni temsilcisi olan Cizre Spor'da önemli bir görev değişimi gerçekleşti.
Kulüpte uzun yıllar başkanlık görevini başarıyla yürüten Maruf Sefinç'in yerine yapılan yönetim değişikliğiyle Hacı Halit Yürük, Cizre Spor Kulübü'nün yeni başkanı oldu.
Hedef 3. Lig
Futbola olan ilgisi ve spor camiasındaki tecrübesiyle tanınan Hacı Halit Yürük'ün göreve gelmesi, Cizre Spor taraftarları ve ilçe halkı tarafından memnuniyetle karşılandı. Yeni yönetimin, kulübün kurumsal yapısını güçlendirerek sürdürülebilir bir başarı modeli oluşturmayı amaçladığı belirtildi.
Başkan Yürük'ün öncelikli hedefleri arasında güçlü bir kadro oluşturmak, altyapıya önem vermek ve Cizre Spor'u kısa süre içerisinde TFF 3. Lig'e yükseltmek yer alıyor.
Cizre Spor Kulübü tarafından yapılan açıklamada, yeni başkana başarı dilekleri iletildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Kulübümüzün yeni seçilen Başkanı Sayın Hacı Halit Yürük'e görevinde başarılar diliyor, kulübümüze ve memleketimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz. İnşallah Cizremiz adına güzel başarılara imza atacağına inanıyoruz."
Yeni yönetimle birlikte Cizre Spor'un, Bölgesel Amatör Lig'de başarılı bir sezon geçirerek profesyonel liglere yükselme yolunda önemli adımlar atması bekleniyor. Taraftarlar ise yeni dönemin kulüp için yeni başarıların başlangıcı olmasını umut ediyor.

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.