Balveren'de Öğrencilerin Yüzü Belediye İle Gülüyor!

Balveren'de Öğrencilerin Yüzü Belediye İle Gülüyor!

DEM Partili Balveren Belediyesi, yeni eğitim öğretim yılına başlarken maddi durumu yetersiz olan 211 öğrenciye kırtasiye yardımı yaparak öğrencilerin yüzünü güldürdü.

Şırnak'ın Balveren Beldesindeki öğrencilerin eğitime daha iyi hazırlanabilmesi için önemli bir adım atıldı. DEM Partili Balveren Belediyesi, 2024-2025 eğitim öğretim yılı öncesinde maddi durumu yetersiz olan 211 öğrenciye kırtasiye malzemesi desteğinde bulundu.

DEM Partili Belediye Eşbaşkanı Ferit Artuç: "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitimine destek olmak bizim en önemli görevimiz. Bu kapsamda, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına kırtasiye malzemeleri ulaştırdık. Eğitim, her çocuğun hakkı ve bizler de onların bu haklarını korumak için çalışıyoruz." dedi.

Balveren Belediyesi'nden Eğitime Destek

Balveren Belediyesi, sadece kırtasiye desteğiyle kalmayıp, eğitim öğretim yılı boyunca öğrencilerin eğitimine yönelik çeşitli projeler de gerçekleştireceğini belirtti. Belediye, öğrencilerin daha iyi bir geleceğe sahip olması için her türlü imkanı sağlamayı hedefliyor.

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.