Banu Parlak kimdir? Banu Parlak mesleği nedir? Banu Parlak ne iş yapıyor?

Banu Parlak kimdir? Banu Parlak mesleği nedir? Banu Parlak ne iş yapıyor?

Banu Parlak bu defa dolandırıcılık olayı nedeniyle gündeme geldi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlara gündeme gelen Banu Parlak kimdir? Banu Parlak neden gözaltına alındı. Banu Parlak dolandırıcılık olayı nedir? Banu Parlak neden gözaltına alındı

Banu Parlak İstanbul Havalimanı girişinde yapılan kontrollerde uygulama noktasında gözaltına alındı. Fenomen Banu Parlak’ın Küçükçekmece 2. Sulh Ceza Hakimliği tarafından hakkında arama kaydı olduğu öğrenildi. Banu Parlak neden gözaltına alındı?

Banu Parlak, Dilan Polat ve Engin Polat ile yaşadığı sorunlarla gündeme geldi ve kooperatif dolandırıcılığı suçlamasıyla İstanbul Havalimanı’nda gözaltına alındı. İşlemleri için Gaziosmanpaşa Adliyesi’ne sevk edildi.

Banu Parlak, 2 yıl önce Dilan Polat ve Engin Polat çifti yüzünden can güvenliği endişesi taşıdığını söyledi ve bu çiftin kendisine yönelik tehlikeli bir plan yaptığını iddia etti. Parlak, Bahçeşehir’deki bir güzellik merkezine yapılan silahlı saldırıyla ilgili başlatılan soruşturmada 5 şüphelinin tutuklandığını belirtti.

BANU PARLAK KİMDİR?

Banu Parlak, 1987 yılında Kastamonu’da doğdu. Sosyal medya platformu Instagram’da araba içinde şarkılı paylaşımlarıyla tanındı. “Narin Yarim” adlı single müzik çalışması, müzik kariyerine ilk adımını atmıştır. 2017 yılında Okan Öztürk ile evlendi ancak evliliği olaylı bir şekilde aldatma kavgası ile sona erdi. Banu Parlak’ın bu evliliğinden bir kız çocuğu var. Banu Parlak instagram hesabında 1 milyon 300 binden fazla takipçisi bulunuyor.

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.