Başkan Geliş, Güven Tazeledi

Başkan Geliş, Güven Tazeledi

Şırnak Ticaret ve Sanayi Odasında (ŞTSO) meclis üyeliği seçimi yapıldı. 8 Meslek grubu sandığının 7’isinde güven tazeleyen Osman Geliş, yeniden başkan seçildi.

Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası (ŞTSO) kongre salonundaki seçimlerde, 8 meslek grubu için 8 sandık kuruldu. Saat 10’da başlayan seçim, 17:00’da sona erdi.  Mevcut Başkan Osman Geliş ile İş adamları Mahmut Ökten ve Kerem Barış’ın ve aday olduğu seçimde, Osman Geliş 8 sandığın 7’sini aldı. Mahmut Ökten ise 1 Sandık aldı.

7 sandık alan mevcut Başkan Osman Geliş güven tazeleyerek yeniden Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı oldu.

Başkan Geliş, seçim sonrası yaptığı teşekkür konuşmasında; “Şırnak İlimizde yapılan Sanayi Ticaret organ seçimlerinde İlimiz ve İlçelerinde seçmen kitlesinin 8 grubun 7 si tekrar bize ve ekibimize destek vererek 4 yıl daha bu görevi yapma görevini bize verdiler. Ben tekrar bizi yalnız bırakmayan basınımıza, güvenlik teşkilatlarımıza, halkımıza bu gün burada göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.  İlimizin en önemli sivil toplum kuruluşu olan Ticaret ve Sanayi odasının son bir aydır Şırnak’ın gündeminde olan seçimi bugün sonuçlanmıştır. 8 sandığın 7’sini bizim beyaz liste kazandı.  Ben bizi yalnız bırakmayan tüm dostlara teşekkür ediyorum.  Hiçbir arkadaşımıza kırgınlığımız yoktur. Pazartesi gününden itibaren kaldığımız yerden hizmete devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.