Başkan Geliş, “Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni” Programına Katıldı

Başkan Geliş, “Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni” Programına Katıldı

TOBB yönetim Kurulu Üyesi ve Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Geliş, “Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni” programına katıldı.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Geliş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrif ettiği, TOBB 79. Genel Kurulu kapsamında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ev sahipliğinde düzenlenen “Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni” programına katıldı.

Ticaret Bakanı Muş, 19 bölgede 2 bin firmanın faaliyet gösterdiği serbest bölgeleri de hızla yaygınlaştırdıklarını bildirirken, Samsun ve Ordu'da iki yeni serbest bölgeyi ülkeye kazandırdıklarını söyledi.

İş dünyasına tüm dünyada avantaj sağlamak için ticari diplomasi faaliyetlerini sürdürdüklerini de aktaran Ticaret Bakanı Mehmet Muş, şunları kaydetti: "İş insanlarımızın hangi ülkede sorunu varsa bunu çözmek için girişimlerde bulunduk. Mesela, Birleşik Arap Emirlikleri ile mart ayında imzaladığımız Kapsamlı Ekonomik Ortaklık Anlaşması'yla ihracatçılarımızın önünü Orta Doğu pazarında daha da açmış bulunuyoruz. Milletimizden aldığımız güçlü destek ve güven, siz değerli iş insanlarının gayreti ve ülkemizin yüksek ekonomik potansiyeli neticesinde önümüzdeki 5 yılın ülkemiz için üretim, yatırım, istihdam ve ihracat açısından önemli başarılara imza atılacak bir dönem olacağına inancım tamdır."

Kaynak:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.