Başkan Geliş’ten Hayırlı Olsun Ziyareti

Başkan Geliş’ten Hayırlı Olsun Ziyareti

         Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Geliş, Silopi ilçesinde faaliyet gösteren üyeleri Ladystil Tekstil Ltd. Şti. Nimet Atille ve Nano Slippers San. Ltd. Şti Firma sahibi İhsan Atille’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

         Yapılan ziyarette Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adil Tayşun, Meclis Üyeleri Kemal Palta, Şebap Taşkın ve Hasan Taşkın hazır bulundular.

         Silopi’nin üç ülkenin kavşağında bulunduğunu ve bu açıdan önemli bir yerleşim yeri olduğunu ayrıca gerek sanayisi gerekse tarımıyla katma değer sağladığını ifade eden Başkan Geliş; “Ülkemizde en genç nüfusa sahip iki ilden biri olan ilimizde istihdamın sağlanmasının oldukça önemli olduğunu vurgulayarak her türlü girişimi desteklediklerinin altını çizdi. Bu ve benzeri işletmelerin ülke ekonomimize katkıda bulunurken ilimizin kalkınmasında da büyük rol oynuyor.

         Şırnak’ta fabrika, sanayi tesisisi, işletmeler vb. girişimlerin sayılarının artması ile birlikte yarınların daha müreffeh olacağını hatırlatan Başkan Geliş, TSO üyeleri Ladystil Tekstil Ltd. Şti ve Nano Slippers San. Ltd. Şti işletmelerin açılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti, tebriklerini iletti.

         Bununla birlikte en kısa sürede Silopi Tekstil Kent Projesi de hayata geçip firmaların hizmetine gireceğini bildiren Başkan Geliş, Silopi tekstil projesi için Vali Ali Hamza Pehlivan ve Silopi Kaymakamı Can Kazım Kuruca’ya teşekkür etti.

 

baskan-gelisten.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.