Başkan Kayır ve Şimşek’ten Didem Afooğlu’na Geçmiş Olsun Ziyareti

Başkan Kayır ve Şimşek’ten Didem Afooğlu’na Geçmiş Olsun Ziyareti
İdil Belediye Başkanı Türkan Kayır ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Şimşek, 7 Haziran’da Batman yolu üzerinde geçirdiği trafik kazasında yaralanan Didem Afooğlu’nu ziyaret etti.

7 Haziran’da Batman'dan Midyat'a gitmek üzere yola çıkan sosyal medya fenomenleri Pervin Erden ve Didem Afooğlu, Hasankeyf güzergahında meydana gelen trafik kazasında ağır yaralandı.

Kaza sonrası hastanede yoğun bir tedavi süreci geçiren ve tedavisinin ardından taburcu olan Afooğlu’na geçmiş olsun dileklerini ileten Kayır ve Şimşek, sağlık durumu hakkında da bilgi aldı.

Başkan Kayır, genç Afooğlu’nun sağlığına kavuşmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, bundan sonraki süreçte sağlık ve sıhhat temennisinde bulundu.

Gerçekleştirilen ziyarette Afooğlu’nun ailesine de geçmiş olsun dilekleri iletildi.

gecmis-olsun-dileklerimizlegectigimiz-ay-batman-yolu-uzerinde-gecirdigi-trafik-kazasinda-yaralan-1.jpg

gecmis-olsun-dileklerimizlegectigimiz-ay-batman-yolu-uzerinde-gecirdigi-trafik-kazasinda-yaralan-2.jpg

gecmis-olsun-dileklerimizlegectigimiz-ay-batman-yolu-uzerinde-gecirdigi-trafik-kazasinda-yaralan-3.jpg

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.