BAŞKAN SEVİNÇ TARAFINDAN YAPILAN TAZİYE EVİ DUALAR İLE AÇILDI

BAŞKAN SEVİNÇ TARAFINDAN YAPILAN TAZİYE EVİ DUALAR İLE AÇILDI

Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Sevinç tarafından Cizre Cudi Mahallesinde yapılan “Basra Taziye Evi” dualar ile açıldı.

Açılış törenine Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Davut Sinanoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Salih Sevinç, Cizre ilçe Müftüsü Süleyman Baran, TSO yönetim kurulu ve meclis üyeleri, STK temsilcileri, imamlar ve mahalle sakinleri katıldı.

Açılış kurdelesinin kesiminden önce, kısa bir açıklama yapan Kaymakam Sinanoğlu, yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Sevinç’e teşekkür ederek görevinde başarı dileklerinde bulundu. Sinanoğlu, ayrıca başkan Sevinç’in kamuoyu ile paylaştığı ve yapacağı özel hastane projesinin bölge için çok önemli olduğunu dile getirip bu konuda da kendisini tebrik edip başarı dileklerinde bulundu.

Başkan Sevinç ise açılışa katılımlarından herkese teşekkür ederek, ‘’Bu mutluluğu bizlere bahşeden Rabbime sonsuz şükürler olsun, Rabbim ömrümüzün kalan kısmında da böyle güzel işler yapmayı nasip etsin inşallah, Basra Taziye Evimizin Cudi Mahallesi sakinlerine ve halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.