Başkan Yarka, Bayramlaşma Programına Katıldı

Başkan Yarka, Bayramlaşma Programına Katıldı

Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, AK Parti Şırnak İl Başkanlığınca düzenlene bayramlaşma programına katıldı.

Ak Parti Şırnak İl Başkanlığının düzenlediği Bayramlaşma Programında, Milletvekili Rizgin Birlik, İl Başkanımız İbrahim Halil Erkan, Kadın Kolları Başkanı Bişenk Fatma Acar, Merkez İlçe Başkanı Rahmet Taşar ve Gençlik Kolları Başkanı Hakan Zeyrek’in katılımıyla Şırnak Teşkilâtı olarak bir araya gelerek; il, ilçe ve belde belediye başkanları, teşkilat mensupları ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Bayramlaşma programında Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka; “Rabbim birliğimizin, beraberliğimizin daim olduğu nice bayramlarda yeniden buluşmayı nasip etsin” ifadelerini kullandı.

Ak Parti Şırnak İl Başkanlığının düzenlediği bayramlaşma programı boyunca Tümen Komutanlığı, Jandarma Bölge Komutanlığı, İl Jandarma Komutanlığı ve Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugayı ziyaret edilerek, Kurban Bayramı kutlandı, aileleriyle birlikte mutlu, sağlıklı huzur içinde nice bayramlar temenni edildi.

Daha sonra 112 Çağrı Merkezine geçen Ak Parti Şırnak İl Başkanlığı heyeti personellerle bayramlaştı. Her daim görev başında olan personelleri Kurban Bayramı tebrik edildi.

Şehit Aileleri Unutulmadı

Ak Parti Şırnak İl Başkanlığının düzenlediği Bayramlaşma Programında, Yeni Mahallede ikamet eden Gazi Mahmut Tatar ve ailesi ziyaret edildi.

Ziyaret sırasına Belediye Başkanı Mehmet Yarka şehit ailelerini unutmadıklarını belirterek; “Bu mukaddes Vatan uğruna canlarını feda eden kahraman Şehitlerimize Allah'tan rahmet, kıymetli ailelerimize sağlıklı huzur içinde nice bayramlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Hasta Yakınlarına Ziyaret

Şırnak Devlet Hastanesi'nde hastalar, yakınları ve sağlık personelleri ziyaret edildi.

Sağlık personellerine kolaylıklar dileyen Belediye Başkanı Mehmet Yarka, tüm hastalara acil şifalar diledi.

İl Emniyet Müdürlüğü ve kontrol noktalarında görevi başında olan polislerimizi ziyaret edilerek, Kurban Bayramları kutlandı. Mesai mefhumu gözetmeksizin 7/24 görev başında olan İtfaiye ve Zabıta personellerinin bayramı tebrik edildi.

Belediye Başkanı Yarka; “Şehrimiz için gösterdikleri üstün gayretten dolayı kendilerine teşekkür ediyor, aileleriyle birlikte mutlu, sağlıklı huzur içinde nice bayramlar diliyorum” dedi.

İl protokolünün katılımıyla Kurban Bayramı’nın ilk gününde Cumhuriyet Meydanında vatandaşlarla bayramlaşan Belediye Başkanı Mehmet Yarka; “Tüm hemşerilerime, birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği huzurlu ve sevgi dolu bir Kurban Bayramı diliyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.