Başkan Yarka, Kent Merkezinde İncelemelerde Bulundu

Başkan Yarka, Kent Merkezinde İncelemelerde Bulundu

Belediye Başkanı Mehmet Yarka, hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasının son gününde yapımı planlanan yol yapım ve genişletme çalışma alanlarını teknik ekipler eşliğinde yerinde inceledi.

Belediye Başkanı Mehmet Yarka, hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasının son gününde yapımı planlanan yol yapım ve genişletme çalışma alanlarını teknik ekipler eşliğinde yerinde inceleyerek, yürütülecek faaliyetlere ilişkin teknik çalışmaların yapılması talimatını verdi.

Başkan Yarka, yapımı planlanan Rezuk Yolunda incelemelerde bulunarak burada yaşayan vatandaşların yıllardan beri süre gelen yol çilesini kalıcı bir şekilde çözmeyi hedeflediklerini söyledi.

Şırnak Cezaevine ulaşımı sağlayan ve bölgede yaşayan vatandaşların da önemli ulaşım noktalarından biri olan Cezaevi Yolunda genişletilmesi planlanan noktaları yerinde inceleyen Başkan Yarka daha sonra Müşüle Yolunda genişletilmesi planlanan alanlarda teknik ekipler eşliğinde nokta tespiti yaparak daha sağlıklı ve kullanışlı yolların kente artı değer katacağını dile getirdi.

Başkan Yarka son olarak kent merkezinde yürütülen çalışmaları yerinde ziyaret ederek faaliyetlere ilişkin bilgi aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.