Başkan Yarka: Raket Sesleri Ülkemiz Sınırlarını Aşacak

Başkan Yarka: Raket Sesleri Ülkemiz Sınırlarını Aşacak

Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka: CudiCup’la, Hz.Nuh’un kentinden raket sesleri 8 Ülkenin katılımı ile ülkemiz sınırlarını aşacak. Şırnak’ta dolu dolu bir hafta bekliyor. Gelin hep birlikte heyecanımızı büyütelim.

Bu yıl 9 ülkeden 81 sporcunun katıldığı Uluslararası Cudi Cup 14 yaş ve altı sporcuların yarıştığı Tennis Europe Turnuvası'na ev sahipliği yapan Şırnak’ta raket sesleri yankılanıyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı himayesinde Şırnak Valiliği, Şırnak Belediyesi, Şırnak Üniversitesi, Türkiye Tenis Federasyonu ve Spor Toto iş birliğiyle düzenlenen turnuvada sporcular şampiyon olmak için sahada ter döküyor.

Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, Şırnak’ın ilk uluslararası tenis turnuvası Cudi Cup’la, Hz.Nuh’un kentinden raket sesleri 8 ülkenden katılım ile Türkiye sınırlarını aşacağını vurguladı.

Şırnak’ta ilk uluslararası organizasyonu gerçekleştirecek olmanın gurur ve heyecanını yaşadıklarını söyleyen Belediye Başkanı Yarka; “10 ülkeden yerli yabancı yaklaşık 100 sporcunun katılımıyla Şırnak ilimizde yapacağımız Uluslararası Cudi Cup'ta gündüzleri tenis maçlarının heyecanı akşamları da çeşitli sanatsal faaliyetlerin gerçekleşeceği Gençlik Festivali'nde birbirinden değerli sanatçılar sahne alacak. Bizleri, Hz. Nuh’un kenti Şırnak’ta dolu dolu bir hafta bekliyor. Gelin hep birlikte heyecanımızı büyütelim” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.