Başkan Yeren Güven Tazeledi!

Başkan Yeren Güven Tazeledi!

CHP Şırnak merkez ilçe başkanlığı kongresi CHP il binasında yapıldı. Tek liste ile girilen seçimde mevcut Başkan Osman Yeren güven tazeleyerek tekrar başkan seçildi.

CHP Şırnak merkez ilçe başkanlığı kongresi CHP il binasında yapıldı. Tek liste ile girilen seçimde mevcut Başkan Osman Yeren güven tazeleyerek tekrar başkan seçildi. Merkez ilçe başkanlığına seçilen Osman Yeren seçimle ilgili yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

İlçe Başkanı Yeren "Bu gün Şırnak Merkez İlçe Kongresini yapmış bulunmaktayız. Delegenin tam desteğini alarak güven tazeledim. Bundan sonraki süreçte muhalefet etme görevimi Şırnak’ın geleceği ve çocukları için icra edeceğim. Bundan sonraki siyasi hayatımda ana muhalefet kimliği altında daha önce Şırnak halkı için söz verilen tüm vaatlerin takipçisi olacağım. Sadece seçim dönemlerinde vaat edilen söz verilen çalışmaları her gün her platformlarda dile getireceğim. Biz oyumuzu aldık nasıl olsa seçildik, kimsede bize birşey demez, kendimiz çalıp oynayacağız demesinler. Bu halka verilen tüm sözlerini tutmaya davet edip Şırnak'ın hak ettiği konuma gelinceye kadar mücadele edeceğim. Seçimde vaat ettikleri gibi bir an önce şehrin bağlantı yolarını, eğitim, su, sosyal tesis, konut ve en önemlisi işsizlik konularda söz verdikleri gibi çözüme kovuşturmak için iktidar partisinin yöneticilerini seçilmişlerini, verdikleri vaatlerin arkasında durmalarını bekliyoruz." dedi.

whatsapp-image-2023-08-18-at-14-34-39.jpegwhatsapp-image-2023-08-18-at-14-34-40.jpeg

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.