Batman Petrolspor Kulübünden taraftarlara teşekkür

Batman Petrolspor Kulübünden taraftarlara teşekkür

BATMAN (AA) - Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş, takıma destek veren taraftarlara teşekkür ettiklerini belirtti.Kulüp binasında düzenlenen...

BATMAN (AA) - Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş, takıma destek veren taraftarlara teşekkür ettiklerini belirtti.

Kulüp binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Akbaş, salgın tedbirleri nedeniyle maçların seyircisiz oynandığını hatırlattı.

Normalleşme ile taraftarların takıma büyük desteğini gösterdiğini dile getiren Akbaş, maçları takip eden taraftarlara teşekkür etti.

Akbaş, şunları kaydetti:

"Sezon başında Sayın Valimizin, 'Bu sene şampiyonluğa oynayan bir kadro kuralım' demesi üzerine bu işe soyunduk. Bu kadronun oluşmasında en büyük emek sayın Valimizindir. Çok şükür 8 deplasman galibiyeti aldık, içerde ise 4 beraberlik, bir de mağlubiyet aldık. 16 puan içerden alarak 40 puana kavuştuk. Yönetim olarak sonuna kadar mücadele edeceğiz. İtici gücümüz olan taraftarımız, basınımız ve halkımız ile kupayı bu şehre getireceğiz. Kulübü ileri götürecek adımlar atıyoruz. Hocamızdan rapor aldık. Değerlendirme sonucu 4 futbolcu ile yollarımızı ayırdık. 2 oyuncu ile prensipte anlaştık. Transfer komitemiz çalışmalarını sürdürüyor. Eksik mevkiler ile ilgili çalışıyoruz. Şu anda kadromuz 3. Lig in üstünde bir kalitede.

Batman Petrolspor Kulübünden taraftarlara teşekkür

Batman Petrolspor Kulübünden taraftarlara teşekkür

AA

Kaynak:Anadolu Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.