Belçika'dan Şırnak'a Yardım Eli: Kışlık Bot ve Mont Desteği

Belçika'dan Şırnak'a Yardım Eli: Kışlık Bot ve Mont Desteği

Şırnak’ın Balveren Beldesindeki 250 ihtiyaç sahibi öğrenciye İHH Belçika Uluslararası İnsani Yardım Teşkilatı tarafından mont ve bot desteğinde bulunuldu.

Balveren İlk ve Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Hayal Erkan’ın girişimleri, ihtiyaç sahibi 250 öğrenciye İHH Belçika Uluslararası İnsani Yardım Teşkilatı tarafından 250 öğrenciye kışlık mont ve bot desteğinde bulunuldu.

Düzenlenen yardım programında İHH gönüllüsü İlhami Demirci, gazetecilere yaptığı açıklamada, Teşkilatın yurtiçi ve yurtdışında yaptığı yardımlarda gönüllü olarak destek verdiklerini söyledi.

Beldede daha önce belirlenen ihtiyaç sahibi 250 öğrenciye kışlık giyim desteğinde bulunduklarını ifade eden Demirci, "Geleceğimiz olan çocuklarımızı gelip görmek, onlarla tanışmak bizi ziyadesiyle memnun etti. Belçika İHH Teşkilatı’nın gönüllerinden topladığı 250 bot ve 250 mont olmak üzere toplam 250 çocuğumuza destek sunacağız. Rabbim destek veren ve sebep olanlardan razı olsun" diye konuştu.

belcikdan-1.jpg İHH Temsilcisi

Balveren İlk ve Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Hayal Erkan da birlik olarak ihtiyaç sahibi 250 öğrenciyi belirlediklerini ve bunu İHH yetkililerine ulaştırdıklarını ifade ederek; “bizler burada durumu iyi olmayan öğrencilerimize İHH Belçika temsilcisi Nedim Şenol beyden 1 bot 1 mont istedik. Onlar da bir kampanya başlatarak 250 çocuğumuza ayakkabı ve mont gönderdiler. Nedim beye ve İHH Belkçika’ya çok teşekkür ediyoruz. Allah hayırlarını kabul etsin” dedi.

Öğrenci velisi Hacer Fidan da yapılan giyim desteğinden dolayı Belçika İHH Teşkilatına teşekkür etti.

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.