Belediye Başkanı Mehmet Yarka Çalışmaları İnceledi

Belediye Başkanı Mehmet Yarka Çalışmaları İnceledi

Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, hafta sonu kent meydanında devam eden yol yapım ve genişletme çalışmalarını, Sebze Hali projesinin, Şırnak Şehirlerarası Otobüs Terminalini yerinde inceleyerek devam eden çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

Merkezde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Yarka, bu kapsamda; yol yapım ve genişletme çalışmalarını, devamımda yapılacak olan çevre düzenlemesi ve kavşak çalışmalarına ilişkin teknik ekiplerden bilgi aldı.

Kent merkezine kazandırılacak olan Sebze Hali projesinin hayata geçirileceği muhtemel alanında incelemelerde bulunan Başkan Yarka, planlanan projeye ilişkin görüş ve bilgi alışverişinde bulundu.

Gündoğdu Mahallesi kırsal kesimlerinde yeni yerleşime açılan bölgeye ulaşımı sağlayacak yolu ziyaret ederek, teknik ekipler eşliğinde detaylı incelemelerde bulunan Başkan Yarka daha sonra yapım çalışmaları devam eden Şırnak Şehirlerarası Otobüs Terminalini de yerinde inceleyerek, devam eden çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

Başkan Yarka son olarak Şırnak için önemli bir çalışma olan derelerin ıslahı ve taşkın su yollarının revize edilmesi kapsamında yerinde incelemelerde bulunarak gerekli önlemlerin alınacağını belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.