Belediye Başkanı Mehmet Yarka Şırnak'ta Yapılan Çalışmaları Denetledi

Belediye Başkanı Mehmet Yarka Şırnak'ta Yapılan Çalışmaları Denetledi

Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, merkez ve ilçelerde yapılan yol,duvar,inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek mühendislerden projelerle ilgili bilgi aldı.

Belediye başkanı Mehmet Yarka, Şırnak merkez de yapılan çalışmaları ve köylerde yapılan yol ve duvar çalışmalarını denetleyerek sorumlu kişilerden bilgi aldı.

Başkan Yarka'nın denetimlerinden birkaç kare;

Şırnak Belediyesi, Rezuk Yolu 2’inci Etap çalışmalarına başladı. Belediye Başkanı Mehmet Yarka, Rezuk Yolu 2’inci Etabında başlayan yol genişletme, taş duvar ve sağlıklaştırma çalışmalarını yerinde ziyaret ederek, devam eden ve planlanan faaliyetlere ilişkin bilgi aldı.

ResimResim

Belediye Başkanı, Uludere Caddesi Afet Konutları girişinden-Uludere Polis Kontrol Noktasına kadar yapılan Fore Kazık, Yol Genişletme ve sağlıklaştırma çalışmalarını yerinde ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Resim

ResimBaşkan Yarka, Eğitim Caddesinde yapılacak olan genişletme, taş duvar ve sağlıklaştırma çalışmaları öncesinde teknik ekiplerle birlikte incelemelerde bulundu, planlamalara ilişkin bilgi aldı.

ResimResim

Belediye Başkanı Mehmet Yarka, Yeşilvadi Caddesinde devam eden dere ıslah, genişletme ve sağlıklaştırma çalışmalarını yerinde ziyaret ederek incelemelerde bulundu, teknik ekiplerden bilgi aldı.ResimResim

Son olarak Başkan Yarka, çalışmalarına süratle devam edilen Şırnak Belediyesi Katlı Otopark’ını yerinde ziyaret ederek, yapılan faaliyetlere ilişkin teknik ekiplerden bilgi aldı.

ResimResim

Kaynak:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.