Belediye Başkanı Ürek, Belediye Personelleri İle Toplantı Yaptı

Belediye Başkanı Ürek, Belediye Personelleri İle Toplantı Yaptı

Uludere Belediye Başkanı Sait Ürek, Uludere Belediyesinde birim amirleri ve görev yapan tüm personeller ile toplantı yaptı.

Uludere Belediye Başkanı Sait Ürek, belediyede görev yapan tüm personeller ile Nilüfer Anaokulu toplantı salonunda toplantı gerçekleştirdi.

Şehit ve Gaziler için bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklâl Marşı okunmasından sonra toplantıda konuşan Başkan Ürek; ''Uludere halkına hizmet etmek için halkımız tarafından seçildik. Uludere halkı için hep beraber çalışacağız. Uludere halkına hizmet etmek için herkes üzerine düşen görevi yerine getirmeli. Bizim ilçemize kazandıracağımız her hizmet, geleceğimiz için yapılmış birer yatırım olacak. İlçemizde ihtiyaç duyulan talepler var, bu taleplerin başında su ihtiyacının karşılanması bulunuyor, bizler göreve geldiğimizden bu yana ilçemizde nasıl ki Kütüphaneli Gençlik Kültür Merkezi, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Parkların Yenilenmesi, Mesire Alanlarının yapılması, cadde kaldırım düzenlenmesi ve yapılması, kilitli parke taşlarının döşenmesi, yeni belediye hizmet binası gibi büyük projeleri kazandırdıysak, su problemini ve ihtiyaç duyulan diğer alanları da Allah’ın izniyle 2022 sonuna kadar çözmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. ”dedi.

Belediye Başkan Ürek toplantı salonunda personellerin sorunlarını dinleyerek, gerekli konular hakkında çözümlerin en yakın zamanda düzenleneceğini dile getirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.