BELEDİYE BAŞKANI YARKA, ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

BELEDİYE BAŞKANI YARKA, ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Belediye Başkanı Mehmet Yarka, şehrin çeşitli noktalarında devam eden çalışmaları yerinde ziyaret etti. İncelemelerde bulunan başkan Yarka, yetkililerden bilgi aldı.

Belediye Başkanı Mehmet Yarka, asfalt çalışmalarının tamamlandığı Şehir Stadyumu-Kemal Sunal Caddesi ve Sevgi Sokak’ta ekiplerin başlattığı kaldırım, bordür ve sağlıklaştırma çalışmalarını yerinde ziyaret etti, incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanı Mehmet Yarka Bahçelievler Mahallesine bağlı Maden Afet Konutlarında yapılması planlanan taziye evi için yer incelemesinde bulundu. Başkan Yarka, bölgede yaşayan vatandaşlar için yapılacak olan projeye ilişkin teknik ekiplerden bilgi aldı, değerlendirmelerde bulundu. Ardından Yeşilvadi Caddesinde devam eden dere ıslahı, genişletme, taş duvar ve sağlıklaştırma çalışmalarını yerinde ziyaret ederek incelemelerde bulundu, yürütülen imalatlara ilişkin bilgi aldı.

Belediye Başkanı Mehmet Yarka, yakında asfaltlama çalışmalarının başlanacağı Hoca Ahmet Yesevi Caddesinde yapılan son hazırlıkları yerinde ziyaret ederek incelemelerde bulundu, yürütülen faaliyetlere ilişkin bilgi aldı. Belediye Başkanı Mehmet Yarka, Uludere Caddesi Afet Konutları girişinden-Uludere Polis Kontrol Noktasına kadar yapılan; Fore Kazık ve Yol Genişletme çalışmalarını yerinde ziyaret ederek, yapılan imalatlara ilişkin teknik ekiplerden bilgi aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.